TonjeogStian.no
TONJEOGSTIAN.NO
Sndag 20. juni 2010 kl.09:42 Skrevet av Tonje

Livet er perfekt <3 <3 <3 <3

Fantastiske dager som en familie på 4 :)

Tusen takk for gratulesjoner fra alle sammen. Vi dro hjem fra sykehuset på torsdag og har det helt fantastisk :) Stian og Victoria kom på sykehuset og hentet oss. Victoria kom stormende inn døra med en nydelig liten blomst hun hadde plukket ut selv og kastet seg rundt halsen min og ville opp å se på babyen. Hun syns det var kjempe sppennende og bli med inn på badet og kle på Mathea klærne hun skulle ha på for hjemreisen :)

Etter litt mat for minstejenta var det på med hentesettet som både jeg og Victoria har hatt på oss hjem fra sykehuset. Det er min mormor som har strikket det :)

Victoria syns det er kjempe stas med Mathea og vil holde og kose på henne hele tiden. Jeg ble litt skeptisk når Victoria ville holde henne og dyttet vekk hendene mine og ville holde heilt selv. Men trengte ikke å bekymre meg. Hun la seg fint ned på sofaen og holdt godt men kjærlig rundt Mathea og lå sånn og koste seg lenge :)

Når det var klart for natta hadde vi på dem like pysjamaser noe Victoria syns var kjempe stas :) Hun har jo tvillingkusiner som alltid går i samme klær, og når hun har hatt noe som er likt som dem så sier hun Kaja og Lisa hver gang hun skal ha på seg de klærne :)

Mathea er ei veldig rolig jente. Hun sover døgnet rundt. Bare våken når hun vil ha mat og ny bleie. Ellers titter hun litt på oss innimellom, men øynene faller lett igjen og hun virker veldig tilfreds selv om det er masse bråk rundt henne :)

Liver er rett og slett fullkomment for øyeblikket!!!!!!Skriv kommentar:

Navn:
Hjemmeside (Hvis du har):

E-post (Blir ikke synlig for andre):

Kommentarer:


Sndag 20.juni 2010 Kl. 11:58

Minela skriver:


Koser seg med mamma : )