TonjeogStian.no
TONJEOGSTIAN.NO
Onsdag 20. januar 2010 kl.20:15 Skrevet av Tonje

Jul og Nyttår 2009/2010

No kommer endelig bilda fra jul og nyttårsfeiring :) Stian har jobba med å gjøre innlegging av bilde her lettere, så derfor har e ikke gjort så mye på ei stund. Prøve å bli flinkere til å oppdatere :) Vi hadde ei utrolig kosli julefeiring i Ålesund, og alle søskenbarna hva samla og kosa se sammen!! Victoria e kjempe gla i alle søskenbarna sine og snakka daglig om både Leona, Kaja og Lisa. Jasper e fortsatt lille babyen. Men no har vi begynt å kalle han Jasper siden babyen i magen kalles babyen :) Victoria peika stadig på den voksne magen og sir baby, og skal kysse på magen flere ganga om dagen. Ho e heilt herlig :)

Jordmora tror d blir ei jente :), og terminen blei flytta fram til 4.juni når vi va på ultralyd. Babyen så ihvertfall heilt frisk og fin ut, så vi e kjempe gla!! :)

Victoria begynne å bli ei stor jente no og stadig fler ord kommer fram. Ho sir blant anna: Drikke, mat, sko, vaske, kaste, bil, telle til 10, hei, hade, takk, vær så god, stol, spille osv.

Samtidig e ho utrolig gla i å synge og synge med på sangane som spilles på radio eller CD i bilen. Vi har en sang vi alltid må hoppe over på CDen fordi den inneholde nokken stygge ord på engelsk, og her en dag sang Victoria med, så vi må tenke på ka vi sir framover ja ;) Ho e faktisk utrolig flink til å synge med på: When love takes over!

Ellers e ho kjempe gla i å synge lille Petter edderkopp, med bevegelsane, og Vinden rider. Vinden rider e d morfaren som har sunget gang på gang for Victoria fra ho va nyfødt, og Victoria e kjempe gla i den sangen :)

Ho e ei lita hermegås og gjenntar nesten alt vi sir. Ho har fått en ny favoritt barnetv serie som hete Dora the explorer. Det handla om ei jente som hete Dora og en apekatt. Dei skal alltid ut på tur og for å komme til målet ser dei på kartet i sekken som hjelpe dei. D e masse gjentagelsa og en del av orda e på engelsk, så her lære ho tidlig :) Dora sir nesten heile tida: Si det sammens med meg: Victoria gjenntar gjerne :)

Ellers e ho en stor solstråle nesten heile dagen og stortrives fortsatt i barneparken, der ho får leika og utfolda se sammens me andre barn. Ho har nesten ikke tid til å si hade fordi ho vil starte leiken, og når vi henta ho vine ho av fryd og kommer spingende imot oss med åpne arma. Heilt perfekt :)

Så her kommer masse bilde fra jul og nyttår. så skal e prøve å bli flinkere å legge ut :)Skriv kommentar:

Navn:
Hjemmeside (Hvis du har):

E-post (Blir ikke synlig for andre):

Kommentarer: